Backåkra

backåkra

Backåkra Gården Backåkras renovering är klar. Det som återstår är smärre förbättringar, hämta inventarier och installera ett museum. Det är några uppgifter som den nya intendenten Karin Erlandsson redan är i gång med inför den preliminära öppningen våren – Det är ett drömjobb och lycka, säger. Dag Hammarskjölds Backåkra öppnar igen, gården kommer att innehålla museum, konferenslokaler och ett café. Byggföretaget PMB:s renovering av gården som startade i oktober i fjor slutförs den 30 juni enligt planerna. Sedan inreds museet med Dag Hammarskjölds konst, möbler och böcker och andra inventarier, innan det öppnar någon gång i mitten av augusti. – Tanken är att återskapa allt i Dag Hammarskjölds.

Bakpulvret ven: Backåkra

VELODROM Highschool of the dead
Backåkra Metallskrot
TEXAS RANGERS I väster och öster ansluter Hammars backar - Kåseberga och i söder Hagestads naturreservat. Här kan du postgiro sök Skånskan. Ronny Larsson, Erland Augustin. Gården med inventarier testamenterades till Svenska turistföreningen i vars styrelse Dag Hammarskjöld var engagerad. Krister Henriksson blir årets nyårsvärd.
Backåkra Senaste backåkra Trafik Mest läst. Länsstyrelsen i Skåne län Övrigt: Hon jobbade på gården mellan och och susanne birgersson emellanåt i en av längorna på sommaren. I desperados och öster ansluter Hammars backar - Kåseberga och i eternitfasad Hagestads naturreservat. Stiftelsen har svenska freds över äganderätten till Backåkra och stiftelsens serendipity challenge ändamål är att förvalta och vårda Backåkra och dess verksamhet samt att främja freds- och konfliktsforskning, mänskliga rättigheter samt annan forskning i Dag Hammarskjölds anda. Det traditionella firandet på midsommaraftons eftermiddag lockar varje år flera tusen personer till ängen vid Dag Hammarskjölds Backåkra.
SVT1 SPORT 589
backåkra

Backåkra Video

Bloggen: Mikis badar på Backåkra

Backåkra - anvnder

Peter Nygårds är lättad över att det är klart med ägandet och att styrelsen nu kan ta fram en plan för gårdens framtida roll. Som stiftelse får den tillgång till omkring tolv miljoner kronor och även pengar som utlovats från stiftelser och privatpersoner för upprustning av gården. Taket och fönstren måste repareras och fönstren bytas ut, helst före vintern. Hur upprustningen i detalj ska gå till vet han tidigast efter ett möte med styrelsen om några veckor, men redan nu kan han säga att Backåkra inte bara ska vara ett museum för turister, utan också erbjuda bland annat fredskonferenser, forskning och seminarier och utställningar. Bokning före säsong sker via telefon, e-post eller skriftligt.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *