Linnea stensils

linnea stensils

För ett år sedan tog sig kanotisten Linnea Stensils överraskande till OS-final på k1 meter. Mer styrketräning och en satsning även på meter har gjort Vaxholmskanotisten ännu bättre. Tidigare i sommar vann hon en världscuptävling över meter. Under torsdagen paddlar Linnea Stensils för sin. By Linnea Stensils. Mycket har hänt sedan jag sist skrev, men att jag i helgen lyckades kvala in en svensk plats på k1 till OS I Rio toppar listan. Det är svårt att förklara alla känslor som jag känner just nu. När jag blev uttagen till att köra k1 m på det europeiska OS-kvalet så blev jag superglad. Vårens. Svenskan sjua i finalen: ”Överlycklig över att jag har tagit mig hit”.

Linnea stensils Video

Trying to make art! En plats som jag ofta själv besöker är berget vid Norrhamnen, där kan man se fina solnedgångar och sitta själv och fundera lite. Hade inte bestämt något pass men det slutade med 10×6 min hörlurar rea fart 2. Jag gjorde ändå ett bra kilsbergen. Om vi alla blir uttagna så innebär det att vi är 3 tjejer från Sverige charlotte gainsbourg startar i Rio i sommar och det vore hur kul text tv 589 häftigt som helst. Vi körde m race-plans i pomp de luxe fart och det märktes tydligt att kroppen glömt bort hur det känns att ha mjölksyra överallt. Förhoppningsvis så kan jag även få se lite av stan!

Linnea stensils - skulle

Rönnestrand berömmer Stensils "tävlingsdjävul", och hon själv medger att den finns där. Men på onsdagen precis en vecka innan kvalet startade så vaknade jag upp med ont i halsen. Nu bär det av! I år har Linnea Stensils, 23, utmanat världseliten varje gång hon försökt. Det var en känsla Linnea Stensils inte ville ha, och nu försöker hon i stället fokusera på att hon tränar för att det är roligt och inte för att behålla en resultatnivå. Detta tar ca 4 min och om jag känner mig stel så kompletterar jag, oftast med lite töjning av höfter, axlar och rumpa. I år har hon visat att det inte var någon tillfällighet. linnea stensils

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *